Τετάρτη, Νοεμβρίου 22, 2006

ΑΕΚ - Μίλαν 1-0

Μοναδική βραδιά για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή νίκη απέναντι στη Μίλαν των Ντίντα, Κοστακούρτα, Μαλντίνι, Πίρλο, Γιανκουλόφσκι, Ολιβέιρα (η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού), Κακά, Ζέεντορφ. Οι μισοί είναι πρωταθλητές κόσμου. Mέχρι το 20' η Μίλαν έδειξε ποιος είναι ο παλιός. Από εκεί και πέρα και με τη βοήθεια του κόσμου η ΑΕΚ έπαιρνε το απάνω της. Και δικαιούταν τη νίκη.
Καταπληκτική βραδιά σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ. Νιώθω πολύ τυχερός που βρέθηκα μέσα στο στάδιο σε αυτό το ματς-όνειρο. Να σημειωθεί πως είχα αγοράσει εννιά εισητήρια (!) για φίλους και γνωστούς, από τους οποίους οι έξι ήταν γαύροι! Ένας αγώνας για κάθε ποδοσφαιρόφιλο.Κι ένα μήνυμα προς Ντέμη: Για το ματς στις Βρυξέλλες δεν χρειάζεται άγχος. Λογική χρειάζεται. Κάνουμε μια επαφή με Άντερλεχτ που είναι όμορφα και λογικά παιδιά. Παίζουμε τσούκου-τσούκου τη μπάλα μέχρι το 90'. Εαν η Μίλαν κερδίζει (το πιο πιθανό) "τραγικό λάθος του Σορεντίνο και 1-0". Αν είναι Χ, μένουμε κι εμείς στο Χ. Αν πάει για διπλό, δεχόμαστε το δώρο από τους βέλγους. Όμορφα πράματα, παστρικά. Κι άσε την ΕΚΙΠ την άλλη μέρα να λέει για φερπλέγια...

5 σχόλια:

Klearchos είπε...

Μας καλομάθανε.... Τώρα θα θέλουμε όλο νίκες στην Ευρώπη...

tsitas είπε...

Πραγματικά μεγάλη επιτυχία! Μπράβο σας, και περισσότερα μπράβο στον τεράστιο Φερερ!

toolman είπε...

μπράβο ειλικρινά, αλλά τι γάβρους φίλου έχεις!!!???

Sakis είπε...

Αν και μεταχρονολογημένο civil, με καθαρότερο μυαλό καλύτερα που έχουμε UEFA να παίξουμε τώρα παρά μπαμ και κάτω η συνέχεια στο Ch. LeaGue. Τουλάχιστον τώρα με τη μπάλλα που μπορούμε να παιξουμε την Π Σ Ζερμαίν μπορούμε να την περάσουμε. Εδώ λειώσαμε την Αντερλεχτ που έψαχνε που να κρυφτεί στο Βέλγιο. .
Αφου έχεις τον άλλο ΑΕκ τζη στο μπλοκάκι σου βάλε με και μένα. Εγώ πάντως σε ανεβάζω στην Αετοφωλιά γιατί μου θυμισες και τα φοιτητικά μου.
Καλό πτυχίο (ή κάνω λάθος και δεν είσαι φοιτητάκι)?

civil είπε...

Σάκη, διαφωνώ. Οι μεγάλες ομάδες γίνονται από τους μεγάλους αγώνες. Δεν είναι μόνο συναισθηματικό το θέμα. Θα είχες κληρωθεί με την Μάντσεστερ και θα είχες άλλο ένα γεμάτο Ολυμπιακό Στάδιο. Το πρεστίζ θα ανέβαινε ώστε να εξασφαλίσεις καλύτερους παίκτες με μικρότερα συμβόλαια. Είναι αλυσίδα.

Χώρια που πριν την κλήρωση κάναμα όνειρα υπέρβασης με ταξίδι στην Αγγλία...

Πολύ χαίρομαι που γράφω σαν φοιτητής. Υπήρξα (προ δεκαετίας)...